Popolnoma nova EcoSIM alarmna govorna naprava

Signal? Brez skrbi!

Naša nova GSM alarmna govorna naprava lovi 2G/3G signal tudi tam, kjer pametni mobilni telefoni odpovejo. Zaradi močne antene in podpore več omrežjem kot ostale naprave na trgu, bo EcoSIM MAG delovala tudi v globokih stavbah s slabim mobilnim signalom.

Najboljša kvaliteta dvigal

Najmanjša naprava na trgu!

Enostavno montažo potrjuje najmanjša velikost alarmne govorne naprave na trgu. EcoSIM MAG se lahko vgradi neposredno v tipkalo.

Neomejena izbira materialov

Podpora proizvajalca!

EcoSIM MAG alarmna govorna naprava je razvita v naši hiši. Poznamo vsako podrobnost naprave. Za to upamo trditi, da nudimo boljšo podporo kot katerikoli drug proizvajalec ali dobavitelj na trgu.

osebno dvigalo EcoSIM

Hitra namestitev

EcoSIM MAG lahko nastavite brez težavnega programiranja. Z enostavnim SMS sporočilom je naprava sprogramirana in pripravljena na delovanje. Vse skupaj uredite prej kot v minuti.

osebno dvigalo EcoSIM

Tudi ugodni smo.

Naša največja prednost ni le kakovost, ki jo poznajo vsa naša osebna dvigala. Tudi cenovno smo ugodni. Z nami pridobite celotno storitev, ki jo ponudimo lastnikom, za nova osebna dvigala. Od začetka načrtovanja do servisiranja osebnega dvigala tudi po preteku garancijske dobe, vam zagotavljamo korektno sodelovanje. Naš cilj je, da sta obe strani zadovoljne!