Nova osebna dvigala EcoSIM

Milimeter je veliko.

Osebna dvigala EcoSIM so izdelana premišljeno. Z naprednimi CNC stroji lahko pločevino oblikujemo do popolnega ujemanja. Vsaka kabina osebnega dvigala je pred izdelavo izrisana v naprednem računalniškem 3D orodju, kar omogoča tehnološke rešitve, katere druga podjetja ne ponujajo.

Najboljša kvaliteta dvigal

Projekti niso enaki.

Verjamemo v različne potrebe naših strank. Naša osebna dvigala se lahko povsem zlijejo v objekt ali pa predstavljajo osrednjo točko zgradbe. Izbira materialov za osebna dvigala je neomejena.

Neomejena izbira materialov

Imamo znanje.

Naša osebna dvigala so razvita v hiši, tako jih poznamo najbolje. Vsako željo, ki jo stranka izrazi lahko tako hitro in enostavno implementiramo v katerakoli osebna dvigala.

osebno dvigalo EcoSIM

Tudi ugodni smo.

Naša največja prednost ni le kakovost, ki jo poznajo vsa naša osebna dvigala. Tudi cenovno smo ugodni. Z nami pridobite celotno storitev, ki jo ponudimo lastnikom, za nova osebna dvigala. Od začetka načrtovanja do servisiranja osebnega dvigala tudi po preteku garancijske dobe, vam zagotavljamo korektno sodelovanje. Naš cilj je, da sta obe strani zadovoljne!